2015. november 29., vasárnap

Üdvözlet!

Üdvözlöm minden kedves Blogolvasót, aki idetévedt. Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak. Antal Zsüliett a becses nevem, én leszek a főszerkesztő, és mielőtt még valaki megejti az a viccet, hogy Fásy Zsülikének nevez, elárulom nektek, rengeteg haverom hívott így tavaly.
Még is miért "alakult" ez a blog? Úgy éreztem, vagyunk páran akik szívesen megosztják másoknak a tanácsit, tippjeit vagy praktikáit. A kis csapatunk a Hypergraphia c. adta közös blogunknak. A csapattagok száma változó, hisz páran felvételizünk - mint jómagam is -, vagy érettségizünk, és a rengeteg tanulás elfoglalja időn nagy részét.
Mit olvashattok majd a Blogon?
- Szépség Tippeket
- DIY Dekorációs Ötleteket
- Remek Recepteket
- Kritikákat (néha)
- Novellákat, Verseket
Vagy ha épp csak átfutóba vagy itt, akkor sem távozhatsz üres kézzel, hisz a "cserék" menüpontra kattintva számos, külön témájú blogot találsz, és ha szeretnéd, hogy a Te Blogod is bekerüljön a cserék közé, vagy kritika kerüljön fel róla, akkor írj egy e-mail-t nekünk. (Mindent részletesen megtalálsz a "Cserék" menüpont alatt!)
A Chatboxba nyugodtan írj ha bármi kérdésed van, vagy megjegyzéseidet minden bejegyzés alá firkantsd oda, hogy lássuk hol kell még fejlődnünk.
Jó szórakozást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése